Nyhetsflödet är från Svenskt Näringsliv

Boka din plats på Håbomässan!

 

Håbomässan går av stapel den 4-5 maj 2018 i Bålsta Ishall. Vi har 60% bokat i dags datum, men det finns bra platser kvar.

Håbomässan går in på sitt andra år 2018.

 2017-års Håbomässa lockade 80 utställare och 3 110 besökare under fredag och lördagen. Vi kommer även i år att ha utställare både inne och på uteområdet.
Är ni intresserade av att ställa ut på Håbomässan?

Vänligen kontakta oss för att få information om lediga montrar, priser eller bara övrig infomation om vad som händer under mässdagarna i Bålsta Ishall.
Petri Suomela 070-7811108 petri@enkopingsexpo.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • "En personlig tragedi om avverkningen stoppas"

    På landsbygdsministerns bord ligger ett förslag på ny skogsvårdslag. Där föreslås att ideella organisationer ska kunna överklaga avverkningsbeslut i fjällnära skog. Skogsentreprenören Ida Oderstål menar att ett sådant förslag kväver skogsföretagandet i Norrlands inland.
  • Minst 8 av 10 företag i skola och omsorg hotas av nedläggning

    Regeringens lagförslag om vinstbegränsning i välfärden kommer att få drastiska konsekvenser. De förändringar som gjorts i lagförslaget jämfört med Reepalu-utredningens förslag ändrar inte detta.
  • Omsorgsföretagare rasar: Kommer lämna över nyckeln till Stefan Löfven

    Efter att Regeringen och Vänsterpartiet presenterat en lagrådsremiss i frågan om vinstbegränsningar inom skolan och omsorgen i dag är många företagare kritiska. "Om det här förslaget blir verklighet så kommer jag personligen lämna över nyckeln till vår verksamhet till Stefan Löfven", säger Claes Bromander, som är grundare och delägare i Denbro.

Är du i behov av att rekrytera? Välkommen att under två effektiva timmar träffa arbetssökanden och få ett första intryck.
Det kostar inget mer än din tid!

Christine Storbacka
Arbetsförmedlare Arbetsgivarservice
Arbetsförmedlingen | Enköping Bålsta
Box 184, 745 23 Enköping | Besök: Kungsgatan 5
Telefon: 010-486 10 81 | Fax: | Växel: 0771-60 00 00

E-post: christine.storbacka@arbetsformedlingen.se

www.arbetsformedlingen.se | www.facebook.com/arbetsformedlingen

Följande tillfällen är inplanerade 2018
Välkommen till JOBBCHANSEN ENKÖPING

Plats: Arbetsförmedlingen, Kungsgatan 5 i Enköping.
Tid: kl. 10-12. När: Tisdagar 6/2, 13/3, 10/4, 8/5 (sommaruppehåll) 11/9, 9/10, 13/11, 11/12.

Välkommen till JOBBCHANSEN BÅLSTA
Plats: Kommunhuset, Bålsta centrum. Tid: kl. 14-16.
När: Torsdagar 8/2, onsdag 28/3 (sommaruppehåll) 20/9, 1/11.


Hur marknadsför vi detta?
Vi gör reklam i vår kundservice, på hemsidan, i vår lokala Facebook sida och vi bjuder även in lämpliga sökanden. Vi har haft 100-130 besökare/gång. Listan med deltagande företag uppdateras löpande på www.arbetsformedlingen.se/enkoping, se respektive datum samt andra lokala aktiviteter. Har ni stort rekryteringsbehov kan vi anordna egen rekryteringsträff för er samtidigt eller separat.
Vad behöver vi ifrån dig?
Kontakta oss på arbetsgivarservice 010- 487 63 99 alt enkoping@arbetsformedlingen.se Vi behöver dina kontaktuppgifter, org.nr, samt vilken personal/yrkesroll som du söker och viket/vilka jobbchansen datum du önskar medverka, ju tidigare vi får informationen desto mer tid har vi att marknadsföra er närvaro.
Övrigt
Välkommen 20-30 min innan Jobbchansen startar, det är en enkel företagsmässa där några har roll-ups, give-aways m.m. och andra enbart papper och penna. Följ oss på facebook ”Arbetsförmedlingen Enköping Bålsta” för tips och förslag.
Välkommen!