Nyhetsflödet är från Svenskt Näringsliv

Bålstas Bästa är en ideell förening som varje år delar ut flera stipendier för att främja lokala talanger, föreningar och organisationer inom idrott, kultur och entreprenörskap.

De organisationer som ingår i föreningen Bålstas Bästa och därmed gemensamt äger projektet är Håbo kommun, Håbo Marknads AB, Håbo Företagare, Håbo Qvinnors Företagsnät och Bålsta Centrum.

Föreningen producerar varje år ett kuponghäfte med erbjudanden från lokala handlare med ett sammanlagt värde av upp till 10.000 kronor.

OBS! Bålstas Bästa värdekupongshäfte kommer nu säljas efter nyåret
Föreningen Bålstas Bästa har beslutat att skjuta upp försäljningsperioden för nästa upplaga av Bålstas Bästa till efter årsskiftet 2017/18. Styrelsen för föreningen har konstaterat att föreningarna har mer tid och intresse att sälja häftet under våren och för handlarna är det också en bättre period.
För mer information kontakta Anders Åhrlin, ordf
070-755 33 25

 

 

  • Vill anställa nyanlända – stoppas av regelkrångel

    Arbetslösheten bland utrikes födda fortsätter att stiga, och låg i augusti på 22 procent. Fack och arbetsgivare förhandlar just nu för att bryta den allt mer akuta situationen. Björn Jonzon driver hotell och konferens och vill anställa nyanlända– men hindras av regelkrångel och höga ingångslöner.
  • Här är Sveriges 50 största kvinnliga företagare

    Carin Stoeckmann, ägare och vd på Byggmästarn i Skåne, toppar listan över Sveriges 50 största kvinnliga företagare, räknat efter företagets omsättning. Hennes byggföretag omsätter nästan en miljard kronor. Det visar en unik undersökning som Women's Business Research Institute gjort på uppdrag av tidningen Entreprenör. Hela topp-50-listan hittar du i Entreprenör nummer 8.
  • Hela listan: Sveriges 50 största kvinnliga företagare

    Tidningen Entreprenör har tagit fram en unik lista på Sveriges 50 största kvinnliga företagare. I listningen finns allt från byggbolag, fastighetsföretag och restauranger, både ärvda familjeföretag och egenstartade sådana. Toppar gör Carin Stoeckmann, vd för Byggmästarn i Skåne, med en miljardomsättning.