Nyhetsflödet är från Svenskt Näringsliv

Bålstas Bästa är en ideell förening som varje år delar ut flera stipendier för att främja lokala talanger, föreningar och organisationer inom idrott, kultur och entreprenörskap.

De organisationer som ingår i föreningen Bålstas Bästa och därmed gemensamt äger projektet är Håbo kommun, Håbo Marknads AB, Håbo Företagare, Håbo Qvinnors Företagsnät och Bålsta Centrum.

Föreningen producerar varje år ett kuponghäfte med erbjudanden från lokala handlare med ett sammanlagt värde av upp till 10.000 kronor.

OBS! Bålstas Bästa värdekupongshäfte kommer nu säljas efter nyåret
Föreningen Bålstas Bästa har beslutat att skjuta upp försäljningsperioden för nästa upplaga av Bålstas Bästa till efter årsskiftet 2017/18. Styrelsen för föreningen har konstaterat att föreningarna har mer tid och intresse att sälja häftet under våren och för handlarna är det också en bättre period.
För mer information kontakta Anders Åhrlin, ordf
070-755 33 25

 

 

  • Stockholms företagsklimat rasar: "Det är en kollaps"

    På tre år har Stockholms företagsklimat rasat 101 placeringar på Svenskt Näringslivs ranking. Trafikkaos och dålig service är bidragande faktorer, vittnar företagare om. ”Man blir behandlad som om man är kriminell”, sa Johannes Cullberg, grundare av matvarukedjan Paradiset.
  • Parterna diskuterar #MeToo med regeringen

    Idag samlas arbetsmarknadens parter i Rosenbad för en diskussion om #MeToo. ”En av flera bra saker med #MeToo-kampanjen är den kan leda till att fler känner sig trygga i att säga ifrån. Det är ett stort ansvar som vilar på arbetsgivare och chefer i dessa frågor”, säger Peter Jeppsson, vice vd.
  • Uppförsbacke för pressade restaurangägare

    Läget är dystert för landets krögare. Bara i år har priserna ökat med nästan fyra procent. Orsaken är höjda arbetsgivaravgifter för unga och stigande livsmedelspriser.