Nyhetsflödet är från Svenskt Näringsliv

Leader - projekt

Håbo Marknad driver några Leader-projekt men kommunen behöver bli duktigare på att söka medel. Tar inte vi dom, gör andra det! Därför vill vi slå ett slag för Leadermetoden och bjuder gärna på en kort introduktion för våra medlemmar.
maila in intresse till; jenny.lindberg@habo.se

 

 

Företagare upptäck Varför är det viktigt med PRAO?
Praktisk arbetslivsorientering, prao, är ett sätt att ge elever mer kunskap om arbetslivet och om olika yrkesområden.

FÖRETAGARE
Kan din arbetsplats ta emot en prao elev?
Läs mer

 

  • Tung näringslivsdelegation på dansk mark

    När kronprinsessparet besöker Danmark under veckan, så leder Fredrik Persson, Svenskt Näringslivs ordförande, den svenska näringslivsdelegationen.
  • Höga lönelyft skapar utsatt läge för svensk industri

    Inför avtalsrörelsen vill Svenskt Näringsliv se lägre löneökningar än de senaste åren. Bland annat bör arbetsmarknadens parter ta hänsyn till produktiviteten vid lönebildningen, anser vice vd Mattias Dahl.
  • Deppigt värre i företagarleden

    En oväntat snabb försvagning av konjunkturen. Det är företaqens beskrivning av det ekonomiska läget, enligt en undersökning som görs varje kvartal av Svenskt Näringsliv. Den negativa trenden håller i sig ett tag framöver, enligt ekonom Lars Jagrén.

Väx med ALMI, Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för företag som vill växa.
länka till seminarier och andra aktiviteter där man alltid är varmt välkomna att delta i.

länk till Almis kalendarium

 

 

 

 

Kära företagsvänner, läs en hälsning från Aronsborg.
Hoppas ni har njutit av sommar, sol och ledighet med nära och kära. Vi har laddat batterierna och fortsatt vårt renoveringsarbete under de veckor som vi haft stängt, det blir så fint.
Dessutom firar vi  30 år och det vill ju vi fira med er såklart.
Några tips:

 11/10                  För första gången Oktoberfestival med allt vad det innebär. Vi flyttade det från lördagen till fredagen då vi hoppas och tror att det underlättar om man planerar att gå med kollegorna.

 9/11                    Här firar vi ordentligt! Tillbaka till 1989 med artister, underhållning och årets fest.

10/11                  Oavsett om du dansade in på småtimmarna kvällen innan och bor över på hotellet eller om du bara vill fira farsdag på bästa sätt - vår populära brunch dukas upp med extra mycket kärlek, omtanke och choklad. Klicka på bilden då kommer ni till hemsidan