Håboföretagare den lokala Företagarföreningen

Tillsammans är vi starka!
Håbo Företagares ambition är att samla företagarna i Håbo Kommun för att vara en stark part i frågor som rör företag och dess utveckling.
Vi vill bidra med ett bra företagsklimat. Inom föreningen verkar vi för att samarbeta och bilda paraply med andra föreningar inom näringslivet.
Tillväxtrådet som fungerar som en länk mellan kommunen och näringslivet. Här kan vi lyfta just DINA frågor! Så tveka inte att höra av dig med åsikter och funderingar!

GRATTIS Månadens Företagare
Lyssna & Njut AB

Motivering: De har anpassat sin verksamhet efter den utveckling som varit under åren. Företaget startade 1973.  Stort kunnande med sin  personal gällande den teknik som krävs. Modernt fiber basnät, installatör i vår kommun. En otroligt bra service, underhåll att nätet funkar, samt viktigt att finnas på plats om det uppstår problem.
Mycket nöjda kunder. Stort Grattis månadens företagare, Lyssna & Njut! Hemsida

Månadens Företagare

Vilket företag vill du gärna se som Månadens Företagare?
Fortsätt komma med förslag om vem du vill ska presenteras! Maila oss på info@haboforetagare.se

Det kan också bli just DU som kommer att presenteras, så var med och tipsa!

Årets lokala Entreprenör 2022!
Happy Homes i Bålsta

Håbo Företagare tackar för allas engagemang i årets röstning Stort Tack för fina motiveringar till dom tre nominerade företagen lokalt & riktar ett stort GRATTIS till årets Lokala Entreprenör 2022;
Happy Homes.

Happy Homes med motiveringen: På Happy Homes möts man alltid av ett leende! Deras otroligt trevliga och hjälpsamma personal ger alltid service på topp, både till företag och privatkunder.

Förutom sitt breda sortiment av färg och tapeter har de även saker för bland annat hobbypyssel och poolunderhåll.

Läs mer om dom här

Håbo festdag 27 augusti är en kär sensommartradition som Håbo kommun stolt arrangerar. I år har området utökats och kommer ha ett ännu större fokus på barn och unga. Det nybyggda aktivitetsområdet med många höjdpunkter.

Ett barnområde med massor av aktiviteter. Aktiviteter med föreningar. Mat och underhållning, lokala producenter. Självklart den traditionella Godisjoggen, Marknad, Stipendieutdelningar som tidigare år! En festdag för alla åldrar!

Kom och var med som Besökare eller Utställare!
Mer info hittar ni HÄR. 


Har du frågor om Håbo festdag kontakta:
Projektledare, Birgitta Persson
Telefon: 
070 448 34 18E-postadress: pva@resekonferens.se